Menu
Dato
Allergiambassadør Cathrine med familien
Cathrine Finnebraaten - Ambassadør

Ambassadørinnlegg # 4 – Cathrine

Allergivaksinasjon!

Den siste tiden har vært ekstra travel for oss. Sønnen vår, Mathias, har startet med allergivaksinasjon mot hund. Noe som har vist seg å være en berg og dalbane, både fysisk og psykisk for å si det mildt. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen erfaringer og tanker med dere om denne opplevelsen.

 

Les mer

Cathrine Finnebraaten - Ambassadør

Ambassadørinnlegg # 3 – Cathrine

Å leve med hyperallergi ovenfor pelsdyr.

Noen mennesker klør litt ved katte- og hundeallergi. Andre er hyperallergiske. Noe som vil si at det er fare for liv og helse dersom man kommer i kontakt med dyrehår.

Les mer

Epipen i veska er et must!
Cathrine Finnebraaten - Ambassadør

Ambassadørinnlegg # 2 – Cathrine

Vel blåst 17. mai! Nasjonaldagen er en stor dag for mange nordmenn, men for oss er det dessverre en dag vi gruer oss ekstra mye til. Sønnen vår, Mathias på fem år, sliter med flere allergier, men akkurat denne dagen er det hundeallergien som skaper mest frustrasjon og bekymring.

Les mer

Berit Nordstrand for allergiguiden
Berit Nordstrand

Spill allergimedisinene gode med mat

Et sikkert vårtegn er når bjørka spretter. Minst en million nordmenn plages av pollenallergi gjennom våren og sommeren. Søk lege for diagnose og behandling, men benytt deg samtidig av effektive medikamentfrie tiltak. Det finnes også mat som kan lindre plager og spille medisinene gode.

Les mer

Allergiguiden

Kommer snart: Berit Nordstrand på Allergiguiden.no!

Ønsker du å oppnå bedre effekt av medisinen og minke plagene knyttet til pollenallergi? Vi har inngått et samarbeid med lege, terapeut og seksbarnsmor, Berit Nordstrand, som kommer til å dele sine råd og erfaringer knyttet til pollenallergi på Allergiguiden.no. Hold utkikk!

Les mer

Cathrine Finnebraaten - Ambassadør

Ambassadørinnlegg # 1 – Cathrine

Mitt navn er Cathrine Finnebraaten. Jeg er så heldig å få være allergiambassadør i mai. Jeg kommer fra Drammen og er mammaen til Mathias på 5 år. Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive litt om hvordan vår historie startet. Men hverdagen med allergi kan være lunefull å snu opp ned på tilværelsen. Det gjorde den i dag, så da tenkte jeg at jeg like godt kan skrive litt om det.

Les mer