Trøtthet | Allergiguiden.no
Trøtthet

Trøtthet

Spørsmål fra anonym:

Har gått i hele mitt voksne liv og vært konstant trøtt og slapp. Det begynte egentlig da jeg jobbet en sommer i "parkvesnet" som 17-åring (klipping av kommunale plener osv). Har opp gjennom årene tatt det som er av tester og blodprøver, men alt var normalt. Men allergi var det ingen som tenkte på! Tok en blodprøve i august, og fikk store utslag på burot, gress, hund og katt (har ikke kjæledyr) + timotei og andre ting jeg ikke husker. Ser at de fleste medisiner har trøtthet som bivirkning. Jeg har ingen plager med øyne eller nese, kun tretthet/slapphet. Hvilken medisin/behandling kan du anbefale til meg?


Professor og ØNH-spesialist Sverre Steinsvåg svarer: 

Slik du beskriver dette tror jeg ikke trøttheten din har noe med allergi å gjøre så lenge du ikke har noen symptomer fra øyne og nese. En kan godt ha positive reaksjoner på allergitester uten å reagere allergisk på noe som helst. Jeg anbefaler deg å kontakte fastlegen din med tanke på å kartlegge søvnmønsteret ditt gjennom en søvnregistrering.

Mylan - Better Health for a Better World

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Mylan-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.
Sist oppdatert den:  02.07.2020