Allergigjester | Allergiguiden.no

Allergigjester

Arkiv

 • Ambassadør, Lisabeth Andersen

  Slik trener jeg til de paralympiske leker i pollensesongen

  Vår nye allergiambassadør, Lisabeth Andersen, har pollenallergi og reagerer på de fleste pollensortene gjennom vår- og sommermånedene. Samtidig driver 27-åringen med paralympisk triatlon. Og når målet er de paralympiske leker i Tokyo i 2020, er det viktig å ta de riktige forholdsreglene – særlig gjennom pollensesongen. Nå gleder hun seg til å dele sine tips og erfaringer gjennom tre innlegg på Allergiguiden.

  Les mer
 • Biestikk vepsestikk kan føre til alvorlig allergisk reaksjon

  Bie- og vepsestikk kan føre til alvorlige allergiske reaksjoner

  Du kjenner kanskje igjen lyden av de små pågående gul- og svartstripede insektene som skaper frykt, irritasjon og fekting med armer og bein? Stikk fra bier og veps er ikke bare smertefullt, men kan også utløse kraftige allergiske reaksjoner 1. I verste fall kan et stikk føre til alvorlig anafylaktisk sjokk 2. Hva gjør du dersom du blir stukket?

  Les mer
 • Slik feirier jeg jul med allergi, juleallergi

  Min allergivennlige jul

  Juleblomster, juletre, nøtter og dufter fra røkelse, duftlys mm. hører jula til for mange, men for vår allergiambassadør Tove Kristiansen, er dette irritanter som kan gjøre julehøytiden til en prøvelse. Her deler 62-åringen sine beste tips for en allergivennlig julefeiring.

  Les mer
 • inneklima, midd og støv ved allergi

  Slik skaper du et allergivennlig inneklima

  Stadig flere utvikler luftveisallergi og forskning viser at årsaken til økningen i stor grad kan knyttes til miljøfaktorer som inneklima¹. Det å ha det rent og pent er derfor ikke bare viktig for trivselen, men også for god helse².

  Les mer
 • Allergitips sommer trening pollen paralympisk

  10 tips for en mer allergivennlig sommer

  Det er viktig å skape gode vaner, samt bruke litt tid på planlegging. Det mener vår allergiambassadør Lisabeth, som deler sine ti beste tips for en mer allergivennlig sommer i sitt siste innlegg på Allergiguiden.

  Les mer
 • Foto Jan Erik Gabrielsen

  Når allergien utfordrer sommerens gleder

  Spredningen av gress, sommer og sol er ingen god kombinasjon for vår allergiambassadør. I andre innlegg forteller Lisabeth hvordan pollensesongen utfordrer sommerens gleder og treningen opp mot de paralympiske leker.

  Les mer
 • Tove kristiansen 3

  Ni tips for en allergivennlig pollensesong

  Etter mange års erfaring med pollenallergi har vår allergiambassadør, Tove, opparbeidet seg noen gode rutiner. Her har 61-åringen samlet sine beste tips for en allergivennlig pollensesong, som du kanskje kan dra nytte av.

  Les mer
 • Tove Kristiansen Slik reduserer jeg allergisymptomer i pollensesongen Allergiguiden

  Slik reduserer jeg allergisymptomene i pollensesongen

  Spredningen av or og hassel er allerede i gang, og Tove kan merke symptomene på kroppen. I andre ambassadørinnlegg kan du lese mer om hvordan forebyggende tiltak i huset og riktig behandling har en positiv effekt, og gjør hverdagen litt enklere for Tove.

  Les mer
 • Tove kristiansen

  Slik forbereder jeg meg til pollensesongen

  Vår nye allergiambassadør, Tove Kristiansen, har pollenallergi og reagerer blant annet på or, hassel, bjørk og timotei. Årets pollensesong nærmer seg og Tove har allerede begynt med forberedende tiltak. 61-åringen fra Spikkestad i Røyken gleder seg til å dele sine tips og erfaringer gjennom tre innlegg på Allergiguiden.

  Les mer
 • Astrid Undheim J jul

  Slik feirer jeg en allergivennlig jul

  Julestjerne, juletre, nøtter, stearinlys og røkelse er julestemning for mange, men for allergikere som Astrid Undheim Johannesen er dette irritanter som fører til symptomer som irriterte luftveier og hodepine. I dette innlegget deler Astrid sine tips om hvordan hun feirer en allergivennlig jul.

  Les mer
 • Artikkel BeritNordstrand FOTO BERRE STUDIO

  Slik demper du «juleallergien» med god mat

  Ikke alle fryder seg over bugnende julestjerner, duftlys og friske juletrær. For noen er adventstid og julefeiring synonymt med både rennende øyne, nesetetthet, snue og tung pust. Her får du ti gode råd du kan følge dersom plagsomme allergisymptomer legger en demper på julekosen.

  Les mer
 • Monica Halland artikkel

  Stadig flere utfordres av parfymeallergi

  Det kan virke som at overfølsomhet og allergi mot parfyme har eksplodert. Symptomer knyttet til sterke dufter og lukter hører vi stadig mer om. Spørsmålet er hvorfor?

  Les mer
 • Juleallergi allergiguiden

  Allergisk i julen? Her får du tipsene du trenger

  Juletrær, julestjerner, levende lys og gamle nisser hører julen til, men ikke alle tradisjoner er like allergivennlige. Nærmere 660 000 nordmenn plages av symptomer som tett, rennende og irritert nese, kløe og tung pust gjennom julehøytiden. Det viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov på vegne av Allergiguiden¹.

  Les mer
 • Slik håndterer jeg luftveisallergien om høsten

  Slik håndterer jeg luftveisallergien om høsten

  Astrid Undheim Johannesen reagerer på en rekke irritanter som muggsoppsporer, kjæledyr, husstøvmidd og pollen. Nå om høsten blir dagene både mørkere og kaldere, vi bruker mer tid innendørs og da er det særlig viktig å passe på at inneklimaet er godt og allergivennlig. I sitt siste ambassadørinnlegg deler Astrid sine tips om hvordan hun holder allergenene unna huset, samt hvordan hun forebygger og lindrer allergisymptomene i høstsesongen.

  Les mer
 • Når allergien utfordrer sosiallivet Allergiguiden Astrid Undheim Johansen

  Når allergien utfordrer sosiallivet

  Med helårsallergi må vår allergiambassadør, Astrid Undheim Johansen, se opp for symptomer året rundt. Alt fra hyggelige middagsselskaper til ferier krever ekstra tilrettelegging, men nå har Astrid funnet noen knep som gjør hverdagen litt enklere. Les mer.

  Les mer
 • Astrid Undheim Johannesen, Ambassadør Allergiguiden

  Gikk med ubehandlet allergi i flere år

  Vår nye allergiambassadør Astrid Undheim Johannesen, ser frem til å dele sine erfaringer knyttet til allergi og astma gjennom oktober. Om høsten er det særlig muggsporer fra råttent løv og planter på bakken som irriterer nesen til Astrid. For å lindre symptomene har riktig behandling vært avgjørende.

  Les mer
 • POllenallergi kryssreaksjoner allergiguiden

  Pollenallergi og kryssreaksjoner

  Vår- og sommersesong er synonymt med pollensesong, og for mange med luftveisallergi er det mer enn pollenstøv som byr på utfordringer. Har du opplevd at du plutselig også reagerer på enkelte matvarer? Da kan du være rammet av kryssallergi.

  Les mer
 • BERIT

  Trett og slapp i vårsesongen?

  Sliter du om morgenen når alarmen ringer, ved tanken på at en ny dag allerede har startet? Du trykker på slumre-knappen, snur deg og har akkurat sovnet, når lyden av alarmen igjen river deg ut av dvalen. Hele kroppen verker når du sliter deg ut av senga. På denne tiden av året kjennes det ut som om kroppen din aller helst skulle vært i dvale. Når du så kommer deg på beina starter en lang dag som ikke bærer preg av overskudd, munterhet og arbeidslyst. Du føler deg som en sliten, trøtt og slapp utgave av deg selv.

  Les mer
 • Hanne Granhus sine tips til en mer allergivennlig hverdag på allergiguiden.no

  Tips til en mer allergivennlig hverdag

  Vår allergiambassadør, Hanne Granhus, har luftveisallergi, og plager knyttet til blant annet pollen fra bjørk, gress og husstøvmidd. Hun har også astma og eksem. Vi har spurt Hanne om hun har noen gode råd som kan hjelpe andre med utfordringer knyttet til allergi. I hennes siste innlegg for Allergiguiden deler hun sine beste tips:

  Les mer
 • Hanne Granhus om hvordan pollenallergien utfordrer ferieidyllen på allergiguiden

  Når pollenallergien utfordrer ferieidyllen

  Sommertid og naturopplevelser assosieres med glede og utetid, men for en allergiker kan det også by på utfordringer. I dette innlegget deler allergiambassadør for Allergiguiden, Hanne Granhus, sine opplevelser og erfaringer fra en oppvekst preget av allergi.

  Les mer
 • Hanne Granhus om Økt kunnskap om allergi gjør hverdagen lettere på allergiguiden

  Økt kunnskap om allergi gjør hverdagen lettere

  Bli kjent med vår nye ambassadør Hanne Granhus. Hanne er 51 år, og jobber som engelsklærer på en barneskole på Sørlandet. Hun er allergisk mot en rekke pollensorter, støvmidd og midd fra pelsdyr. Hanne har derfor mye erfaring med luftveisallergi, og deler gledelig kunnskapen hun har opparbeidet med oss. Vi skal følge Hanne gjennom tre innlegg på Allergiguiden.

  Les mer
 • Ingar Koren om Godt inneklima og effektive medisiner som reduserer allergiplagene på allergiguiden.no

  Godt inneklima og effektive medisiner reduserer allergiplagene

  Det er viktig å ta noen forhåndsregler når man plages med allergi. Det kan både redusere allergiplagene dine og gi deg bedre livskvalitet. Vår ambassadør Ingar Koren er selv plaget av allergi, og da spesielt overfor gresspollen og katt. Nedenfor deler han noen av sine beste råd for en mer allergivennlig hverdag.

  Les mer
 • Ingar Koren ambassadør allergiguiden

  – Allergiproblematikken har blitt mer omfattende og kompleks

  Ny vår betyr nye ambassadører. I mars er det Ingar Koren sin tur til å dele erfaringer fra sin hverdag. Gjennom tre innlegg skal vi bli bedre kjent med Ingar og hvilke utfordringer han har støtt på i forbindelse med sin allergi. Ingar er 66 år, og driver i dag et rekrutteringsbyrå. Som 12-åring fikk han påvist allergi, og har derfor lang erfaring med allergiproblematikken. Vi har tatt en prat med Ingar om hvordan dette har påvirket han fra barndommen og frem til i dag:

  Les mer
 • Jul Cathrine

  Juleallergi

  Nå kommer tiden mange gleder seg til, og som dessverre noen gruer seg til. For enkelte betyr nemlig julen sykdom og ubehag.

  Les mer
 • BN bilde

  Berit Nordstrand deler sine tips mot juleallergi

  Julestjerner, friske juletrær, duftende stearinlys, julekaker og støvete nisser kan by på utfordringer i det julehøytiden ringes inn. Midt på vinteren, langt unna pollenallergisesongen, kan allergiplagene igjen melde seg. Julehyggen som skapes på kjøpesentre, restauranter og i de tusen hjem med blomster, dekorasjoner, mat og juledufter kan gjøre den fine høytiden slitsom for mange. Men det finnes råd.

  Les mer
 • Mari Skavhaug-Flender juleallergi

  Ambassadørinnlegg # Juleallergi fra Mari

  Hva gjør man med mandel i gråten når man har nøtteallergi?

  Allergiambassadøren vår fra mars, Mari Skavhaug-Flender, deler tips og erfaringer for hvordan man kan komme seg gjennom julen uten allergiske reaksjoner

  Les mer
 • Berit Nordstrand - Foto: Mads Widen

  Avstressing – et smart livsstilsvalg mot allergi

  Visste du at livsstilen din kan påvirke immunsystemet og graden av allergiske reaksjoner? Både maten du spiser, mosjon, det mentale og søvn er faktorer som kan dempe helseplager – og også allergi. Angst, uro og stress kan forverre allergiplagene betydelig. Det heldige er at avstressing, mindfulness og nytelse kan bidra til symptomlindring og bedre livskvalitet.

  Les mer
 • Liv Judit Gravid

  Ambassadørinnlegg # 2 Liv Judit

  AAAATSJO... å være gravid og samtidig være plaget av allergi er ingen dans på roser. Jeg er nå i mitt andre svangerskap, hvor det skulle vise seg at allergien skulle bli verre, og medisinene virke dårligere.

  Les mer
 • Marthe Kalrsen Nr.4 foto

  Ambassadørinnlegg # 4 Marthe

  Nå som sommerferien står for tur har jeg lyst til å reise bort. Langt bort til sol og varme. Dessverre blir det som oftest med praten. Allergien tar aldri ferie.

  Les mer
 • Marthe Kalrsen Nr.3 foto

  Ambassadørinnlegg # 3 Marthe

  Forrige uke var jeg og samboeren min på besøk i barnehagen hvor datteren vår skal begynne i august. Det gikk bedre enn forventet. Vi fikk masse informasjon fra de ansatte som blant annet omhandlet barnehagens rutiner, aktiviteter og hvordan de tar forhåndsregler til blant annet allergi – som naturligvis er ekstremt viktig for oss.

  Les mer
 • Marthe karslen allergiblogg2

  Ambassadørinnlegg # 2 Marthe

  Da jeg var to år gammel var jeg på besøk hos besteforeldrene mine. Farmor hadde dekket bordet med rundstykker, egg og laks. Jeg hadde aldri spist fisk før, så jeg var naturligvis nysgjerrig på å smake. Jeg tok en liten bit av et rundstykke, men rakk aldri å svelge. Jeg fikk umiddelbart reaksjoner - hovnet opp rundt øynene og munnen, og skrek av frykt.

  Les mer
 • Marthe Kalrsen Nr1 foto

  Ambassadørinnlegg # 1 Marthe

  Mitt navn er Marthe Karlsen. Jeg er en 24 år gammel småbarnsmor fra Narvik hvor jeg bor sammen med min samboer. Til daglig jobber jeg som brukerstyrt personlig assistent hos et firma som heter Privat Omsorg Nord. I juni er jeg så heldig å få være allergiambassadør for Allergiguiden. For at dere skal bli bedre kjent med meg skal jeg i det første innlegget fortelle om mine utfordringer tilknyttet allergi i oppveksten.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 4 – Cathrine

  Ambassadørinnlegg # 4 – Cathrine

  Allergivaksinasjon!
  Den siste tiden har vært ekstra travel for oss. Sønnen vår, Mathias, har startet med allergivaksinasjon mot hund. Noe som har vist seg å være en berg og dalbane, både fysisk og psykisk for å si det mildt. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen erfaringer og tanker med dere om denne opplevelsen.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Cathrine

  Ambassadørinnlegg # 3 – Cathrine

  Å leve med hyperallergi ovenfor pelsdyr.
  Noen mennesker klør litt ved katte- og hundeallergi. Andre er hyperallergiske. Noe som vil si at det er fare for liv og helse dersom man kommer i kontakt med dyrehår.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Cathrine

  Ambassadørinnlegg # 2 – Cathrine

  Vel blåst 17. mai! Nasjonaldagen er en stor dag for mange nordmenn, men for oss er det dessverre en dag vi gruer oss ekstra mye til. Sønnen vår, Mathias på fem år, sliter med flere allergier, men akkurat denne dagen er det hundeallergien som skaper mest frustrasjon og bekymring.

  Les mer
 • Spill allergimedisinene gode med mat

  Spill allergimedisinene gode med mat

  Et sikkert vårtegn er når bjørka spretter. Minst en million nordmenn plages av pollenallergi gjennom våren og sommeren. Søk lege for diagnose og behandling, men benytt deg samtidig av effektive medikamentfrie tiltak. Det finnes også mat som kan lindre plager og spille medisinene gode.

  Les mer
 • Kommer snart: Berit Nordstrand på Allergiguiden.no!

  Kommer snart: Berit Nordstrand på Allergiguiden.no!

  Ønsker du å oppnå bedre effekt av medisinen og minke plagene knyttet til pollenallergi? Vi har inngått et samarbeid med lege, terapeut og seksbarnsmor, Berit Nordstrand, som kommer til å dele sine råd og erfaringer knyttet til pollenallergi på Allergiguiden.no. Hold utkikk!

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Cathrine

  Ambassadørinnlegg # 1 – Cathrine

  Mitt navn er Cathrine Finnebraaten. Jeg er så heldig å få være allergiambassadør i mai. Jeg kommer fra Drammen og er mammaen til Mathias på 5 år. Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive litt om hvordan vår historie startet. Men hverdagen med allergi kan være lunefull å snu opp ned på tilværelsen. Det gjorde den i dag, så da tenkte jeg at jeg like godt kan skrive litt om det.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Hilde

  Ambassadørinnlegg # 3 – Hilde

  God planlegging er gull verdt.

  Å leve med allergier er tidkrevende og emosjonelt slitsomt. Jeg har ofte stått med tårer i øynene og sett andres barn fråtse i boller, is og kakefat, mens mine barn har holdt seg i bakgrunnen - vel vitende om at de ikke kan spise det som blir servert. Begge barna har EpiPen på grunn av alvorlig nøtteallergi, så de kan ikke ta noen sjanser.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Hilde

  Ambassadørinnlegg # 2 – Hilde

  Møtene med helsevesenet.

  Det er 11 år siden vi oppsøkte lege første gang, og vi har erfart hele spekteret. Fra leger vi har blitt glad i, til leger som bare bidro til økt frustrasjon.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Hilde

  Ambassadørinnlegg # 1 – Hilde

  Hei!

  Jeg heter Hilde og er en gift tobarnsmor som bor på ei vakker øy i Nord-Norge. Jeg hadde mange fremtidsvyer da jeg var yngre, men å være allergiambassadør var ikke blant disse. Jeg var lykkelig uvitende om hvor stor del av hverdagen min som etter hvert skulle handle om allergi.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 4 – Mari

  Ambassadørinnlegg # 4 – Mari

  Det kan være vanskelig å forstå.
  Før A. ble født visste jeg lite om allergi, det eneste jeg hadde vært allergisk mot var nikkel, da jeg var yngre. Konsekvensene det fikk var at jeg ikke kunne kjøpe ”juggel-øredobber”, men måtte holde meg til ekte saker i sølv eller gull. Noen ganger syntes jeg faktisk at det var litt kjipt, for det var så mye fint som ikke var ekte! Men jeg tenkte ikke så mye over det, det satte jo ikke akkurat begrensninger i livet mitt.

  Les mer
 • Plaget av allergi og lyst på en morsom utfordring?

  Plaget av allergi og lyst på en morsom utfordring?

  Vi i Allergiguiden.no søker etter en allergiambassadør som ønsker å dele hverdagen sin med våre følgere. Målet er å sette allergi på dagsorden gjennom å engasjere og inspirere mennesker over hele landet. For å klare dette trenger vi din stemme!

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Mari

  Ambassadørinnlegg # 3 – Mari

  Èn uke før vi skulle fly til Thailand var vi hos allergilege og fikk vite at A. var allergisk mot nøtter. Legen var klar i sin tale- vi måtte ikke, under noen omstendigheter, utsette poden for nøttestøv i flykabinen.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Mari

  Ambassadørinnlegg # 2 – Mari

  Onkel, har du hundehår på hånden?
  Dét var spørsmålet broren min fikk da han ville ta A. i hånden da de skulle gå langs veien sammen.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Mari

  Som fersk allergiambassadør for Allergiguiden ønsker jeg å starte første innlegg med å presentere meg selv og min familie, og litt om vår allergihverdag.

  Les mer
 • Fastelavensallergi?

  Fastelavensallergi?

  I morgen er det fastelavn, en dag mange av oss feirer med utkledning, fastelavnsris og boller. Har du eller noen i familien din allergi anbefaler vi at du er ekstra påpasselig.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Marthe-Elise

  Ambassadørinnlegg # 3 – Marthe-Elise

  Hei igjen! Dette er mitt tredje innlegg som gjesteambassadør for oktober, og de to første innleggene så ble det fortalt en del om hud og reaksjoner. Denne gangen tenkte jeg å fortelle litt om mat allergier.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Marthe-Elise

  Ambassadørinnlegg # 2 – Marthe-Elise

  Hei igjen! I det forrige innlegget skrev jeg litt om kryssallergi og hvordan jeg reagerer på de ulike typer allergier. Jeg har et stort fokus på hud og den type reaksjon, fordi det nettopp rammer meg hardt, særlig i allergisesonger.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Marthe-Elise

  Ambassadørinnlegg # 1 – Marthe-Elise

  Hei! Jeg heter Marthe-Elise Frederiksen. Jeg er en 21 år gammel jente fra Moss, er nå bosatt i Molde som student. Jeg studerer 1.året på vernepleien, og jeg er nå gjesteambassadør i oktober. Veldig spennende!

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 4 – Amalie

  Ambassadørinnlegg # 4 – Amalie

  Her kommer siste innlegg fra oss. Først vil vi takke for at Amalie har fått muligheten til å være allergiambassadør for Allergiguiden. Det er ei stolt jente som har kunnet fortelle om sine erfaringer til andre.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Amalie

  Ambassadørinnlegg # 3 – Amalie

  Hei igjen, Amalie og Marianne her.
  Innlegget i dag vil handle om spesialistbesøket Amalie hadde på mandag da hun fikk ny dose med bjørkepollenvaksine. Amalie går hos Lungespesialisten i Drammen og det er nå 2-3 år siden han nevnte denne vaksinen for oss.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Amalie

  Hei, her kommer et nytt innlegg fra oss. Denne gangen skal vi skrive litt om hvordan vårt samarbeid med skolen er.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Amalie

  Ambassadørinnlegg # 1 – Amalie

  Hei, jeg er Amalie og jeg er ti år. Jeg skal være allergiambassadør på Allergiguiden.no i juni. Her vil jeg skrive sammen med mammaen min. Jeg bor sammen med søster, bror og foreldrene mine, men det er bare jeg som har allergi og astma.

  Les mer
 • Ingar Koren om symptomlindring med riktig allergibehandling Allergiguiden.no

  Ambassadørinnlegg # 5 – Eva Lill

  Hei igjen, Nå har jeg vært tilbake hos allergispesialisten og fått endelige svar på min allergiutredning. Det første vi startet med var å ta denne prikktesten som ble utført på underarmen min. Her ble det lagt 12 dråper med forskjellige ting man kan reagere på og legen stakk hull i huden med en nål for å få dråpene til å gå gjennom huden min. Alt fra katt, pollen, gress, hest, sopp og hus støv ble testet.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 4 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 4 – Eva Lill

  Hei, tidligere denne uken hadde jeg min første time hos en allergispesialist. Jeg valgte Romerike Spesialistklinikk i Lillestrøm siden det var nærmest der jeg bor. Har dere aldri vært hos en allergispesialist for utredning av allergi så anbefaler jeg dette på det sterkeste. Dette er folk med ekspertise og god kunnskap. Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppsummere mitt første besøk der.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 3 – Eva Lill

  Hei igjen, som tidligere nevnt er jeg allergisk mot katter og jeg har 3 katter som jeg bor sammen med nå. Hvordan takler jeg det? Her kommer litt info om min hverdag som katteallergiker.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 2 – Eva Lill

  Øynene mine klør og renner, jeg nyser og snufser samtidig som det klør i halsen. Jeg er kanskje ikke helt alene om å ha disse symptomene om dagen? Skal jeg bli syk nå? Er det influensaen som har banket på døra? Dette var de første tankene som slo meg.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 1 – Eva Lill

  Hei, mitt navn er Eva Lill og jeg er Allergiguiden.no sin ambassadør i mars. Jeg er 40 år gammel og bor på Minnesund sammen med mine 2 hunder og 3 katter. Jeg er ironisk nok allergisk mot katter og ja, jeg har som jeg skrev ovenfor 3 katter, som jeg bor sammen med. I tillegg har jeg allergi mot ulike pollen som or, hassel, bjørk, gress og burot.

  Les mer

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Viatris-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.
Sist oppdatert den:  29.09.2022