Menu
Dato
Ingar Koren om symptomlindring med riktig allergibehandling  Allergiguiden.no
Ingar Koren

Symptomlindring med riktig allergibehandling

Allergi byr på små og store utfordringer i hverdagen. Vår ambassadør Ingar Koren deler sine erfaringer med allergiplager knyttet til gresspollen og katt:

Les mer

Ingar Koren ambassadør allergiguiden
Ingar Koren

– Allergiproblematikken har blitt mer omfattende og kompleks

Ny vår betyr nye ambassadører. I mars er det Ingar Koren sin tur til å dele erfaringer fra sin hverdag. Gjennom tre innlegg skal vi bli bedre kjent med Ingar og hvilke utfordringer han har støtt på i forbindelse med sin allergi. Ingar er 66 år, og driver i dag et rekrutteringsbyrå. Som 12-åring fikk han påvist allergi, og har derfor lang erfaring med allergiproblematikken. Vi har tatt en prat med Ingar om hvordan dette har påvirket han fra barndommen og frem til i dag:

Les mer

Klimaendringer øker allergiplagene

Pollensesongen er allerede godt i gang, og i år kom den historisk tidlig. Den milde vinteren har ført til spredning av pollen fra or og hassel allerede i januar. Klimaendringer gjør at vi må belage oss på flere milde vintre, og en tidligere og mer intens pollensesong i årene som kommer. Et varmere klima fører samtidig til en større utbredelse av både eksisterende og nye former for pollenproduserende planter. Dette er dystre spådommer, og ekspertene frykter nå at allergiplager vil påvirke en større del av befolkningen.

Les mer