Last ned gratis | Allergiguiden.no
Last ned gratis

Last ned allergikalender, kryssallergioversikt m.m.

Allergikalender

Allergikalender

Vil du ha en oversikt over når de forskjellige allergiene slår ut i de forskjellige landsdelene? Vet du hvordan burot eller hassel ser ut? Last ned vår allergikalender! 

Last ned!

 

 

 

kryssallergi

Kryssallergioversikt 

Når personer med pollenallergi opplever at de får symptomer som f.eks. kløe i munn og svelg ved å spise rå frukt og grønnsaker, skyldes dette en kryssreaksjon mellom allergener i pollen og i rå frukt/grønnsaker. Dette gjelder særlig bjørkepollenallergikere. Årsaken er at de allergifremkallende stoffene i pollen (proteiner) ligner på proteiner i maten.

Ved kryssreaksjon på en matvare, reagerer man ikke nødvendigvis på de øvrige matvarene på kryssallergilisten.

Last ned 

Riktig sprayteknikk

Viktig med riktig sprayteknikk

Er du sikker på at du bruker nesesprayen riktig? Last ned vår enkle sprayteknikkbrosjyre.

Last ned!

Allergidagbok

Allergidagbok

Denne dagboken er ment som et nyttig verktøy for å oppnå symptomkontroll på allergien din. Systematisk observasjon av symptomer er viktig for å avgjøre om du behøver justeringer i behandlingen eller ikke. Systematisk føring av symptomene gjør det i tillegg enklere for både deg og legen å oppnå raskere symptomkontroll.

Last ned!

Mylan - Better Health for a Better World

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Mylan-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.
Sist oppdatert den:  11.11.2020