Slik bruker du Dymista ®
Slik bruker du Dymista riktig

Å bruke Dymista®

Slik bruker du Dymista® - se instruksjonsfilm nedenfor.

Loading the player...
  1. Klargjør sprayen ved å riste flasken forsiktig i 5 sekunder ved å vende den opp og ned. Deretter tar du av beskyttelseshetten. Trykk pumpen ned 6 ganger, til en fin tåkesky vises. 
  2. Puss nesen.
  3. Bøy hodet fremover og før flaskespissen med høyre hånd til venstre nesebor. Hold for det andre neseboret med en finger. 
  4. Trykk pumpen raskt ned én gang, og pust samtidig forsiktig inn gjennom nesen. Gjenta i det andre neseboret. Hvis du puster forsiktig inn og bøyer hodet fremover etter spraying, unngår du at legemiddelet renner ned i halsen og gir ubehagelig smak.
  5. Tørk av tuppen på flasken med en ren serviett etter bruk, og sett på beskyttelseshetten.
  6. Husk å riste Dymista® forsiktig i 5 sekunder før hver bruk. Har det gått mer enn syv dager siden du brukte sprayen sist, skal pumpen aktiveres på nytt ved å trykke ned og slippe én gang.

Les mer i pakningsvedlegget (felleskatalogen.no)

Dymista® er indisert for symptomlindring ved moderat til alvorlig sesongrelatert og helårlig allergisk rhinitt, hvis monoterapi med enten intranasalt antihistamin eller glukokortikoid ikke er tilstrekkelig.

*I det kliniske studieprogrammet sammenlignes Dymista® med intranasalt azelastin og intranasalt flutikasonpropionat ved moderat og alvorlig allergisk rhinitt.

Mylan - Better Health for a Better World

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Mylan-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.
Sist oppdatert den:  02.07.2020