Allergiarkivet april 2017 | allergiguiden
Dato

April 2017

 • Hanne Granhus om hvordan pollenallergien utfordrer ferieidyllen på allergiguiden

  Når pollenallergien utfordrer ferieidyllen

  Sommertid og naturopplevelser assosieres med glede og utetid, men for en allergiker kan det også by på utfordringer. I dette innlegget deler allergiambassadør for Allergiguiden, Hanne Granhus, sine opplevelser og erfaringer fra en oppvekst preget av allergi.

  Les mer
 • Hanne Granhus om Økt kunnskap om allergi gjør hverdagen lettere på allergiguiden

  Økt kunnskap om allergi gjør hverdagen lettere

  Bli kjent med vår nye ambassadør Hanne Granhus. Hanne er 51 år, og jobber som engelsklærer på en barneskole på Sørlandet. Hun er allergisk mot en rekke pollensorter, støvmidd og midd fra pelsdyr. Hanne har derfor mye erfaring med luftveisallergi, og deler gledelig kunnskapen hun har opparbeidet med oss. Vi skal følge Hanne gjennom tre innlegg på Allergiguiden.

  Les mer
 • Ingar Koren om Godt inneklima og effektive medisiner som reduserer allergiplagene på allergiguiden.no

  Godt inneklima og effektive medisiner reduserer allergiplagene

  Det er viktig å ta noen forhåndsregler når man plages med allergi. Det kan både redusere allergiplagene dine og gi deg bedre livskvalitet. Vår ambassadør Ingar Koren er selv plaget av allergi, og da spesielt overfor gresspollen og katt. Nedenfor deler han noen av sine beste råd for en mer allergivennlig hverdag.

  Les mer

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Viatris-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.