Allergiarkivet mars 2015 | allergiguiden
Dato

Mars 2015

 • Ingar Koren om symptomlindring med riktig allergibehandling Allergiguiden.no

  Ambassadørinnlegg # 5 – Eva Lill

  Hei igjen, Nå har jeg vært tilbake hos allergispesialisten og fått endelige svar på min allergiutredning. Det første vi startet med var å ta denne prikktesten som ble utført på underarmen min. Her ble det lagt 12 dråper med forskjellige ting man kan reagere på og legen stakk hull i huden med en nål for å få dråpene til å gå gjennom huden min. Alt fra katt, pollen, gress, hest, sopp og hus støv ble testet.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 4 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 4 – Eva Lill

  Hei, tidligere denne uken hadde jeg min første time hos en allergispesialist. Jeg valgte Romerike Spesialistklinikk i Lillestrøm siden det var nærmest der jeg bor. Har dere aldri vært hos en allergispesialist for utredning av allergi så anbefaler jeg dette på det sterkeste. Dette er folk med ekspertise og god kunnskap. Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppsummere mitt første besøk der.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 3 – Eva Lill

  Hei igjen, som tidligere nevnt er jeg allergisk mot katter og jeg har 3 katter som jeg bor sammen med nå. Hvordan takler jeg det? Her kommer litt info om min hverdag som katteallergiker.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 2 – Eva Lill

  Øynene mine klør og renner, jeg nyser og snufser samtidig som det klør i halsen. Jeg er kanskje ikke helt alene om å ha disse symptomene om dagen? Skal jeg bli syk nå? Er det influensaen som har banket på døra? Dette var de første tankene som slo meg.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Eva Lill

  Ambassadørinnlegg # 1 – Eva Lill

  Hei, mitt navn er Eva Lill og jeg er Allergiguiden.no sin ambassadør i mars. Jeg er 40 år gammel og bor på Minnesund sammen med mine 2 hunder og 3 katter. Jeg er ironisk nok allergisk mot katter og ja, jeg har som jeg skrev ovenfor 3 katter, som jeg bor sammen med. I tillegg har jeg allergi mot ulike pollen som or, hassel, bjørk, gress og burot.

  Les mer

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Viatris-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.