Ambassadørinnlegg # 1 – Eva Lill

Ambassadørinnlegg # 1 – Eva Lill

Hei, mitt navn er Eva Lill og jeg er Allergiguiden.no sin ambassadør i mars. Jeg er 40 år gammel og bor på Minnesund sammen med mine 2 hunder og 3 katter. Jeg er ironisk nok allergisk mot katter, og ja, jeg har som jeg skrev ovenfor 3 katter som jeg bor sammen med. I tillegg har jeg allergi mot ulike pollen som or, hassel, bjørk, gress og burot.

Første gang jeg merket symptom på allergi var når jeg gikk på videregående. Da merket jeg at jeg fort ble tett etter at jeg hadde hatt kosestund med katten vi hadde når jeg bodde hjemme hos mine foreldre. Jeg ble som sagt tett i bringa og fikk lette astmalignende anfall så legen min skrev ut resept på astmamedisin, som jeg tok når jeg ble anstrengt og tett i bringa. Det holdt seg ganske stabilt i flere år før jeg tok kontakt med lege igjen, og fikk gjort en mer utvidet allergitest. Den viste at jeg hadde flere allergier. Det var ikke så rart at jeg følte som om jeg hadde høysnue når våren meldte sin ankomst. Jeg har merket at allergien min har blitt sterkere med årene dessverre, og mer plagsom hvert år.

Min motivasjon for å være ambassadør er å få fokus på helsen til allergikere ved å få og gi tips, som kan gjøre hverdagen til en allergiker bedre. I tiden fremover kommer jeg til å dele mer av min hverdag som allergiker. Dere kan følge meg her på Facebook, og etter hvert kan dere finne blogginnlegg fra meg på Allergiguiden.no også.

Eva Lill

igjen skrevet av Eva Lill Bratlie - Ambassadør