Ambassadørinnlegg # 2 – Eva Lill

Ambassadørinnlegg # 2 – Eva Lill

Øynene mine klør og renner, jeg nyser og snufser samtidig som det klør i halsen. Jeg er kanskje ikke helt alene om å ha disse symptomene om dagen? Skal jeg bli syk nå? Er det influensaen som har banket på døra? Dette var de første tankene som slo meg.

Man leser jo at «halve Norge» ligger syke med influensa, så det hadde ikke vært helt utenkelig om jeg også ble syk, men nei da… Etter å ha tygget litt på dette et par dager kom jeg over noe en venn av meg skrev på nettet hvor han klaget på pollen. Pollen? -tenkte jeg i mitt stille sinn, det er jo vinter! Vi har da ikke pollen midtvinters. Jeg titter ut vinduet og kunne fastslå at jeg fortsatt har 1 meter snø i hagen min. Allikevel gikk jeg inn og sjekket pollenvarsel på yr.no og der sto det svart på hvitt. Or og hassel er i blomst. Foreløpig beskjeden spredning, men nok til at det trigget kroppen min i hvert fall.

Jeg må si jeg ble svært overrasket når jeg oppdaget dette samtidig som jeg sjekket kalenderen. Jeg kunne ikke tro det. Jeg har aldri opplevd å reagere så tidlig som i år. Det er med andre ord på tide å oppsøke legen! Har dere noen tips til hva som fungerer for dere?

Nå er det er bare å bite i det sure eplet folkens, og innrømme at sesongen er i gang. Jeg ønsker dere lykke til og håper vi kan dele erfaringer, tips og vink her. Til neste gang.

Eva Lill

skrevet av Eva Lill Bratlie - Ambassadør