Allergiarkivet mars 2016 | allergiguiden
Dato

Mars 2016

 • Ambassadørinnlegg # 4 – Mari

  Ambassadørinnlegg # 4 – Mari

  Det kan være vanskelig å forstå.
  Før A. ble født visste jeg lite om allergi, det eneste jeg hadde vært allergisk mot var nikkel, da jeg var yngre. Konsekvensene det fikk var at jeg ikke kunne kjøpe ”juggel-øredobber”, men måtte holde meg til ekte saker i sølv eller gull. Noen ganger syntes jeg faktisk at det var litt kjipt, for det var så mye fint som ikke var ekte! Men jeg tenkte ikke så mye over det, det satte jo ikke akkurat begrensninger i livet mitt.

  Les mer
 • Plaget av allergi og lyst på en morsom utfordring?

  Plaget av allergi og lyst på en morsom utfordring?

  Vi i Allergiguiden.no søker etter en allergiambassadør som ønsker å dele hverdagen sin med våre følgere. Målet er å sette allergi på dagsorden gjennom å engasjere og inspirere mennesker over hele landet. For å klare dette trenger vi din stemme!

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 3 – Mari

  Ambassadørinnlegg # 3 – Mari

  Èn uke før vi skulle fly til Thailand var vi hos allergilege og fikk vite at A. var allergisk mot nøtter. Legen var klar i sin tale- vi måtte ikke, under noen omstendigheter, utsette poden for nøttestøv i flykabinen.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 2 – Mari

  Ambassadørinnlegg # 2 – Mari

  Onkel, har du hundehår på hånden?
  Dét var spørsmålet broren min fikk da han ville ta A. i hånden da de skulle gå langs veien sammen.

  Les mer
 • Ambassadørinnlegg # 1 – Mari

  Som fersk allergiambassadør for Allergiguiden ønsker jeg å starte første innlegg med å presentere meg selv og min familie, og litt om vår allergihverdag.

  Les mer

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Viatris-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.