Ambassadørinnlegg # 1 – Marthe-Elise

Ambassadørinnlegg # 4 – Marthe-Elise

Hei Dette er mitt fjerde innlegg som gjesteambassadør, og i dag tenkte jeg å fortelle dere litt om min allergi ovenfor dyr.

Som jeg har nevnt tidligere er det enkelte områder og dyr jeg må holde meg unna. Rett og slett for jeg blir dårlig av det. Steder som fjøs og stall er de verste stedene jeg kan være, og dette har naturligvis fått konsekvenser for hobbyene mine opp i gjennom tiden.

Som liten var jeg veldig glad i hest. Hvis jeg var i stallen og hadde glemt å ta allergitabletten fikk jeg røde og rennende øyne, i tillegg til at jeg fikk kløeanfall. Disse symptomene fikk jeg ofte selv om jeg hadde tatt en allergitablett før jeg dro til stallen også. Til slutt ble det ikke et alternativ - jeg måtte slutte med hobbyen min.

I dag holder jeg meg fremdeles unna stall og fjøs. For en som elsker dyr så er det ganske kjedelig, men for at jeg skal holde meg i god form så er det fornuftig å holde seg unna.

Det er heldigvis et unntak. Dyr med lite pels, for eksempel hunder, kan jeg være sammen med uten at det byr på store problemer. Derfor har vi skaffet oss en strihåret hund. Hun røyter svært lite så da går det fint. Det er jeg svært glad for.

Reagerer noen andre slik som meg?

skrevet av Marthe-Elise Frederiksen - Ambassadør