Allergiarkivet september 2016 | allergiguiden
Dato
 • Berit Nordstrand - Foto: Mads Widen

  Avstressing – et smart livsstilsvalg mot allergi

  Visste du at livsstilen din kan påvirke immunsystemet og graden av allergiske reaksjoner? Både maten du spiser, mosjon, det mentale og søvn er faktorer som kan dempe helseplager – og også allergi. Angst, uro og stress kan forverre allergiplagene betydelig. Det heldige er at avstressing, mindfulness og nytelse kan bidra til symptomlindring og bedre livskvalitet.

  Les mer
 • Liv Judit Gravid

  Ambassadørinnlegg # 2 Liv Judit

  AAAATSJO... å være gravid og samtidig være plaget av allergi er ingen dans på roser. Jeg er nå i mitt andre svangerskap, hvor det skulle vise seg at allergien skulle bli verre, og medisinene virke dårligere.

  Les mer
 • Liv Judit

  Ambassadørinnlegg # 1 Liv Judit

  Jeg heter Liv Judit, er en 27 år gammel småbarnsmor og bor sammen med min samboer og vår sønn Jonas på snart to år. Jeg jobber som selger i den lokale bokhandelen, i tillegg til at jeg er mammablogger på bloggen livjudit.blogg.no. I september skal jeg være ambassadør for Allergiguiden.no - noe jeg synes er utrolig spennende, og kanskje bitte litt skummelt. Håper vi kan utveksle erfaringer, og at jeg kan bidra med tips og råd som kan hjelpe mange av dere i allergihverdagen.

  Les mer
Mylan - Better Health for a Better World

Du forlater Allergiguiden.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Mylan-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.